Slide NEW BRAND Slide Creating natural products for skin care BEAUTY Slide Health and beauty inside-out BEAUTY Slide 100% Natural Botanical Infusions Slide Design Your Brand BY NENNA
a
Finest skincare lotions
a
Awarded make up and products
a
Natural & organic products
a
Not tested on animals
a
Medically tested cosmetics
a
Beauty

Find your match

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Beauty

Precisely what your skin needs to stay fresh

a
CLEAN SKIN
Deep cleanse
LASTING
PURE SKIN
Beauty

What we offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

a

Teknologjia e ektraktimit CO2

Kjo teknologji është një metodë e avancuar e ektraktimit të vajrave esencialë dhe përbërësve aromatikë nga bimët duke ruajtur pastërtinë kimike të tyre. Me këtë metodë, të gjithë përbërësit natyralë të bimës mbeten të paprekur.

Produkt 100% natyral dhe me cilësi superiore.

Ekstrakti ynë total CO2 është pa metale të rënda, mikrobe, konservues apo elementë të tjerë të dëmshëm.

Ekstrakte totale CO2 tepër të koncentruar.

Ekstraktet tona totale CO2 përgatiten me kujdes duke përdorur të gjithë bimën. Procesi mundëson ektraktimin e komponentëve më të rëndësishëm të saj që më pas përdoret si lëndë e parë për produkte të ndryshme kozmetike, medicinale apo ushqimore.

Beauty

New locations soon

Overnight

SERVICES

Daytime

SERVICES

Weekly

SERVICES

Monthly

SERVICES
Beauty

New products online