Fabrika

Untitled-10
Shërbimet e Nenna Manufactory

Produktet tona përfundimtare janë 100% të pastra dhe natyrale.

Prodhimi

Pasi të kemi përygjedhur mostrën, ne fillojmë procesin e prodhimit sipas Praktikave të Mira të Prodhimit (GMP)

Mbushja

Me produktin e përfunduar, ne fillojmë procesin e përpiktë të mbushjes sipas specifikimeve të paketimit në përputhje me standardet ISO.

Paketimi & Etiketimi

Produkti i përgatitur tashmë në kontejnerë, paketohet në ambalazhe dytësore (kuti).

Magazinimi

Produktet fundore magazinohen në kuti transporti të pajisura me mjetet identifikuese të produktit (emër, barcode, Lot, data e skadencës)

Transporti

Dërgojmë produktin në duart e klientëve tanë. Ekipi ynë i transportit i përfshin të gjitha, kështu që thjesht na tregoni se si mund ta bëjmë jetën tuaj logjistike sa më të lehtë që të jetë e mundur.