Ne Jemi

Ekipi Jone

Bashkëthemelues

Arben Vrushi

Lindita Vrushi

Arjodita Mustali

Arsid Rraboshta

Çfarë thonë ata

Nenna Manufactory buronte nga dëshira e themeluesve të saj dhe praktikat e përpikta të prodhimit për të krijuar një produkt natyral, origjina e të cilit mund të gjurmohej lehtësisht deri në nivelin molekular, nëse ishte e nevojshme. 

Bukuria e strehës së trashëgimisë natyrore shqiptare është menduar të ndahet!

Nenna Manufactory ofron produkte natyrale me burim nga malet dhe majat e pacenuara shqiptare, duke bashkuar trashëgiminë shqiptare dhe teknologjinë inovative të nxjerrjes së lëngjeve Superkritike në një, mbretërinë e bukurisë ushqyese.

Nenna Manufactory

Ekipi Jonë

Megi Pashollari
Department R&D
Pharmacist

Gledis Perleka
Department R&D
Assistant

Xhon Vrushi
Project Engineer (IT)

Anxhela Gjata
Production Manager

Anjeza Jonuzi
Marketing Management

Qazim Duro
Mechatronic Engineer

Haxhire Salla
Production Operator

Fatmira Gjata
Production Operator

Adelina Musta
Production Operator

Ambra Salla
Production Operator

Lefterije Samurri
Production Operator

Shpetim Alla
Production Operator