Produktet

Të gjitha formulat tona të produkteve fundore kanë në qendër Ekstrakte bimësh mjekësore të prodhuara me anë të teknologjisë inovative SCFE nga furnitori ynë i brendshëm Esencial®.

Është pikërisht kjo lëndë e parë e çmuar që i jep veti kozmeceutike produkteve tona duke ruajtur cilësinë e tyre si 100% Natyrale dhe pa kimikate të shtuara.

Nenna Manufactory

Politika e Menaxhimit të Produktit

Ekstraktet Totale CO2 si lëndë e parë nga Esencial® ?