a

Balsamet

Te Nenna, balsamët bëhen duke përdorur ekstrakte bimore natyrale dhe dyll blete, i cili është një zbutës dhe trashës i mirë. Balsamët janë qetësues, ultra hidratues dhe zakonisht janë hapi i fundit në regjimin e kujdesit të lëkurës. Balsami ndihmon në mbrojtjen e shëndetit dhe bukurisë natyrale të lëkurës.
Balsamet nuk janë produkte specikfie gjinore dhe mund t’i përdorin si femrat ashtu edhe meshkujt.

Po shfaqen krejt 7 përfundimet