Robinia pseudoacacia

Robinia pseudoacacia

Ekstrakt Total CO₂
Robinia pseudoacacia

Emri botanik: Robinia pseudoacacia

Emër i përbashkët: Akacia

Pozicioni gjeografik: 600 – 1400m mbi nivelin e detit

Pjesë e bimës së përdorur: Lule

Pamja: Kafe e errët e ngurtë.

Aroma: Aromë natyrale dhe e freskët

​Aplikimi: Farmaceutikë, Parfumeri Fine Kozmetikë, Ushqim, Industri Kimike, Aromatherapi

Nenna Manufactory është një model i ndërmarrjes me marrëdhënie B2B. Ekstraktet tona totale të CO2 mund të përdoren vetëm si lëndë e parë për formulimin e produkteve farmaceutike, kimike, ushqimore, ushqyese dhe kozmetike nga ndërmarrjet e tjera.

a