Matricaria chamomilla

Matricaria chamomilla

Ekstrakt Total CO₂
Matricaria chamomilla

Emri botanik: Matricaria chamomilla

Emër i përbashkët: Kamomil

Pozicioni gjeografik: 700m mbi nivelin e detit

Pjesë e bimës së përdorur: Lule (e egër)

Pamja: E ngurtë me ngjyrë kafe të errët.

Aroma: Aromë natyrale dhe e freskët

​​Aplikimi: Farmaceutikë, Parfumeri Fine Kozmetikë, Ushqim, Industri Kimike, Aromatherapi

Nenna Manufactory është një model i ndërmarrjes me marrëdhënie B2B. Ekstraktet tona totale të CO2 mund të përdoren vetëm si lëndë e parë për formulimin e produkteve farmaceutike, kimike, ushqimore, ushqyese dhe kozmetike nga ndërmarrjet e tjera.

a