Daucus carota subsp. sativus

Daucus carota subsp. sativus

Ekstrakt Total CO₂
Daucus carota subsp. sativus

Emri botanik: Daucus carota subsp. sativus

Emër i përbashkët: Karrota

Pozicioni gjeografik: 700m mbi nivelin e detit

Pjesë e bimës së përdorur: Rrënjë

Pamja: E ngurtë e kuqe.

Aroma: Aromë natyrale dhe e freskët

​Aplikimi: Farmaceutikë, Parfumeri Fine Kozmetikë, Ushqim, Industri Kimi, Aromatherapi

Nenna Manufactory është një model i ndërmarrjes me marrëdhënie B2B. Ekstraktet tona totale të CO2 mund të përdoren vetëm si lëndë e parë për formulimin e produkteve farmaceutike, kimike, ushqimore, ushqyese dhe kozmetike nga ndërmarrjet e tjera.

a