HACCP
Analiza e rrezikut dhe pika kritike e kontrollit
Nenna Manufactory ka prodhuar deri më tani një gamë të gjerë infuzionesh botanike (bimë aromatike-mjekësore të thata që janë të dekafeinuara me CO2 Superkritike dhe të dekontaminuara me CO2), gamën tonë të parë të produkteve të tretshme.
Meqenëse prodhimi i produkteve ushqimore në lidhje me sigurinë e konsumatorit kërkon praktika delikate dhe strikte prodhimi, ne u angazhuam të prodhojmë, paketojmë dhe ruajmë Infuzionet tona Botanike sipas protokollit HACCP. Protokolli HACCP udhëzon dhe detyron prodhuesin të kryejë një sërë analizash dhe të menaxhojë dhe parandalojë siç duhet pikat e rrezikut biologjik, kimik dhe fizik në lidhje me produktin ushqimor të përfunduar.
Nenna Manufactory mori certifikatën HACCP nga Trupi Gjerman i Çertifikimit TÜV NORD Cert.