a

ShopTalk Barcelonë 2023

Network-u është gjithçka në evente të tilla si #shoptalkbarcelona!

Nenna Manufactory u përfaqësua në ShopTalk Barcelona 2023 nga Bashkëthemeluesja dhe Konsulentja e Zhvillimit të Biznesit znj. Arjodita Mustali.

Ishte një eksperiencë e bukur dhe ne ndihemi të lumtur që Nenna Manufactory ishte një nga kompanitë e zgjedhura për të qenë e pranishme në këtë event.

Le të shohim se çfarë na pret e ardhmja pas këtij eventi plot takime të rëndësishme!