Slide NEW PRODUCT read more Slide read more BEAUTY Creating natural products for skin care Slide Health and beauty inside-out BEAUTY read more Slide Design your own Brand BY NENNA

E para dhe e vetmja kompani në Shqipëri e cila prodhon produkte 100% Natyrale dhe Pa Ujë për lëkurën, flokët dhe shëndetin e mirëqenien.

a
Certifikim ISO 9001:2015
a
Produkte 100% Natyrale
a
Teknologji ekstraktimi co2
a
Pa mbetje
a
Bimë të Egra
Balsame 100% Natyrale

Bërë nga dyll blete, vajra të presuara në të ftohtë, ekstrakte totale CO2 

Kujdesi për bebat

Bërë nga dyll blete, vajra të presuara në të ftohtë, ekstrakte totale CO2 

Sapunë 100% Natyral - Fytyrë dhe Trup

Bërë nga dyll blete, vajra të presuara në të ftohtë, ekstrakte totale CO2 , Ujë

Kujdesi për lëkurën 100% Natyral me SPF

Bërë nga dyll blete, vajra të presuara në të ftohtë, ekstrakte totale CO ZnO

3% Ekstrakte Botanike

Bërë nga Ekstrakte Totale të CO2 në Vajin e Bajames së Ëmbël

Infuzione Botanike 100% Natyrale

Dekontaminimi me CO2