Lavandula officinalis

Lavandula officinalis

Ekstrakt Total CO₂
Lavandula officinalis

Emri botanik: Lavandula officinalis

Emër i përbashkët: Livando

Pozicioni gjeografik: 1400m mbi nivelin e detit

Pjesë e bimës së përdorur: Lule (e kultivuar)

Pamja: E ngurtë me ngjyrë kafe të errët.

Aroma: Aromë natyrale dhe e freskët

​Aplikimi: Farmaceutikë, Parfumeri Fine Kozmetikë, Ushqim, Industri Kimike, Aromatherapi

Nenna Manufactory është një model i ndërmarrjes me marrëdhënie B2B. Ekstraktet tona totale të CO2 mund të përdoren vetëm si lëndë e parë për formulimin e produkteve farmaceutike, kimike, ushqimore, ushqyese dhe kozmetike nga ndërmarrjet e tjera.

a