Juglans regia

Ekstrakt Total CO₂
Juglans regia

Emri botanik: Juglans regia

Emër i përbashkët: Lëvore arre

Pozicioni gjeografik: 700 – 1200m mbi nivelin e detit

Pjesë e bimës së përdorur: Lëvore jeshile

Pamja: Kafe e errët e ngurtë

Erë: Aromë natyrale dhe e freskët

​Aplikimi: Farmaceutikë, Parfumeri Fine Kozmetikë, Ushqim, Industri Kimike, Aromatherapi

Nenna Manufactory është një model i ndërmarrjes me marrëdhënie B2B. Ekstraktet tona totale të CO2 mund të përdoren vetëm si lëndë e parë për formulimin e produkteve farmaceutike, kimike, ushqimore, ushqyese dhe kozmetike nga ndërmarrjet e tjera.

a