a

Uncategorized

  Lulja e portokallit, si delikate ashtu edhe bindëse, i bën të gjithë ta duan. E përdorur në gatim, lulja e portokallit vlerësohen për aromën e saj të rafinuar si dhe për përfitimet që i atribuohen. Çaji me lule portokalli është shumë i popullarizuar në mesin e adhuruesve të çajrave me lule. Thuhet se lulet […]